Blogi

Tämä on esimerkkisisältöä, voit korvata tämän omilla teksteillä ja kuvilla.

Puheenjohtajalta

Julkaistu 13.01.2017

Ylpeänä toivotan Teidät tervetulleiksi yhdistyksemme uudistetuille kotisivuille!

Iso kiitos pienelle työryhmälle ja erityisesti kyläavustajallemme Mika Lindqvistille teknisestä toteutuksesta. Yhdistyksemme nimi on vähän pitkähkö mutta nasevan domainin keksiminen oli hauskaa. Yksi työryhmän jäsen taisi menettää yöunensakin sen miettimisessä ;-)

Viime vuosi 2016 oli tapahtumarikas ja ikimuistettava. Vielä isompi kiitos hallitukselle ja erityisesti sen puheenjohtajalle Elina Ekroosille valtavasta työpanoksesta! Elina puski useita asioita eteenpäin rautaisella ammattitaidollaan ja peräänantamattomuudellaan. Useita kannanottoja kaupungin suuntaan joista viimeisimpänä kommentit Lehmijärvi – Pulli osayleiskaava hankkeeseen sekä keskustelutilaisuus Pullin koululla kaupungin edustajan kanssa. Kaikista isoin kiitos kaikille asukkaille jotka jaksoitte järjestää monenlaista kivaa meille ja myös vieraille vuoden mittaan. Kaikenlaisia tapahtumia oli taas vaikka kuinka ja paljon mutta mainitsen tässä yhden eli Pauli Pate Syreniuksen vetämät jalkapalloillat! Paten ja muiden talkoolaisten ansiosta meillä on nyt nurmetettu jalkapallokenttä Väänteenjoen rannalla Suittilassa. Kuinka monella asukasyhdistyksellä lienee tällaista? Last but not least on mainittava tiivis yhteistyö Pullin koulun vanhempainyhdistyksen kanssa!

Uusi vuosi uudet kujeet. Vuosi 2017 on Suomi 100v juhlavuosi. Haluaisin että juhlistamme tätä jollain erityisellä tavalla. Ottakaa uuteen hallitukseen yhteyttä ja ehdotelkaa ideoita! Avoimet Kylät esimerkiksi juhlistaa juhlavuotta 10. kesäkuuta. Ehkäpä voisimme vaikka uudistaa Pullin Pitkä Pihakirppis ideaa ja repäistä jotenkin!

http://avoimetkylat.fi/avoimet-kylat-juhlistaa-100-vuotiasta-suomea-10-6-2017/

Avaimet maisemaan -hanke jatkuu ja katsotaan mitä kujeita keksimme sen myötä. Toivottavasti halaillaan lisää puita ainakin ;-) Frisbeegolf idea koulun tontille jomottaa jossain takaraivossa vieläkin…

Seuraamme, kommentoimme ja tiedotamme osayleiskaava hanketta tiiviisti. Kyläläiset ovat edustettuina Valtaväylien, Ykkösakselin ja Lohjan kylien tominnassa. Ottakaa epäpoliittisiin edustajiinne yhteyttä ja vaikuttakaa.

Olen bloggaajana täysi aloittelija mutta meinaan julkaista aiheeseen liittyviä kirjoituksia silloin tällöin näillä sivuilla. Muutenkin sivuja päivitetään aktiivisemmiin kuin muutamana viime vuotena joten käykää kurkkaamassa. Kuka tahansa muukin kyläläinen voi julkaista kirjoituksia näillä sivuilla ottamalla yhteyttä minuun. facebook sivustomme ovat edelleen aktiivisessa käytössä rentoon keskusteluun. Kertokaa näistä nettisivuista myös facettomille ystävillenne!

Terveisin 
Petteri Kokkarinen, pj 
pkokkarinen@hotmail.com / 050-3075971

Rannat kuntoon -työpaja 1.2.2017

Julkaistu 04.02.2017
Hei, Osallistuin Rannat kuntoon tilaisuuteen Lohjalla Ravintola Hanneksessa Vappulassa. Alustuksissa käytiin läpi toimintamallia ja mm. Hiidenveden tilannetta. Työpajoissa pohdittiin mm. millainen olisi ihanteellinen vesistö eri näkökulmista. Puhdas vesi nousi esiin yhtenä keskeisimmistä asioista. Lisäksi kartoitettiin suurimpia haasteita ihanteellisen vesistön ja rannan aikaansaamiseksi. Organisoituminen, pitkäjänteisyys ja rahoituksen byrokratia mainittiin monen ryhmän toimesta. Haasteisiin mietittiin myös ratkaisumalleja. Ehkäpä niistä ja aiheesta muutenkin lisää tuonnempana. 

Lue tilaisuuden esitysmateriaali ja muistio tästä: Esitysmateriaali, Muistio

Katso alla aiheesta juttu Länsi-Uusimaa lehdessä. 

 -Petteri-
Copyright (c) 2020, All Rights Reserved.